Uus / New

‘Lõputu küünlapäev’ 22.september Balti Jaamas / ‘Groundhog Day’ at the Baltic Station in Tallinn Sept. 22

LokaalRaadio – “Lõputu küünlapäev”

LokaalRaadio raadiokuuldemäng ‘Lõputu küünlapäev’ laenab oma nime samanimeliselt filmilt, kus tegelased on jäänud lõputusse ajaringi – nö. ajakapslisse. Kasutades vahenditeks improviseeritud ja eelsalvestatud heli ning teksti, vahenditeks elektromehhaanilised ja traditsioonilised instrumendid, raadiod ning diktofonid, otsivad Katrin Essenson, Hello Upan ja Raul Keller sellest väljapääsu, venitades ja nihestades aega ning leides aina uuesti kuidas aeg neile ja kuulajatele trikke mängib. Nagu raadiokuuldemängule kohane, kantakse seda üle otse-eetris, toimumispaiga vahetus läheduses FM sagedusel 107, 2 Mhz.

Üritus on tasuta

LokaalRaadio Groundhog Day

The radio play borrows its name from the film with the same name, where the characters become stuck in and endless time warp – in the so-called time capsule. Katrin Essenson, Hello Upan and Raul Keller are looking for a way out, stretching and dislocating time using improvised and pre-recorded sound and text, electromechanical and traditional instruments like radios and dictaphones and discovering all over how time plays tricks on themselves and the listeners. As appropriate to a radio show, the performance is broadcasted live from the site at the frequency of 107,2 Mhz FM.

The admission is free

Leave a Reply