Uus / New

28.09 Stalker festivalil kuuldemäng ‘Symbolistica’ radio play at Stalker festival.

28. septembril kell 22:00, Stalker festivali esimesel, SoundExchange päeval KultuuriKatlas esitavad Raul ja Hello kuuldemäng-kontsertinstallatsiooni ‘LokaalRaadio – Symbolistica’. Kuuldemäng põhineb piltidest sünteesitud helidel ja unenägudel ning on kvadrofooniline. Edasi avab Raul 15. novembril Chemnitzis, Saksamaal heliinstallatsiooni ning LokaalRaadio esitab 17. novembril seal viimast korda ‘Symbolistica’. Installatsioon jääb avatuks kuni detsembri alguseni. Püsige lainel!

http://www.soundexchange.eu/#tallinn_en

September 28th at 10pm on the first day of Stalker festival, as part of SoundExchange, Hello & Raul will perform a concert/installation/radio play Symbolistica. The radio play is based on sounds synthezised from images and dreams and is quadrophonic. On November 15th Raul will open his sound installation in Chemnitz, Germany and LokaalRaadio will perform their radio play for the last time. The installation will be open till the end of December. Stay tuned!

http://www.soundexchange.eu/#tallinn_en

Leave a Reply