Uus / New

Kolmas saade @ São Paulo third show

Täna on muusikapäev. Laseme eetrisse helisid ja muusikapalu žanritest, mida ühendab eksperimentaalsus, mängulisus ja improvisatsioon ning mida sageli Eesti raadiokanalitelt ei kuule. Esitajateks sellised artistid nagu Ratkiller, Meditatsiya, Paul Oja, Pearu Helenurm, eleOnora & Kalle, HelloKillu, Nagu Naine Oleks Kodus, Pastacas, Harry Hammer, ASK, tencu, Gnoi, PostUganda, Ivo Naries, Liisa Hirsch, Liis Viira, jne.. niipalju kui mahub

Today’s program focuses on Estonian underground, experimental and improvised music and presents sounds and music that rarely get airtime in Estonia. The artists will include Ratkiller, Meditatsiya, Paul Oja, Pearu Helenurm, eleOnora & Kalle, HelloKillu, Nagu Naine Oleks Kodus, Pastacas, Harry Hammer, ASK, tencu, Gnoi, PostUganda, Ivo Naries, Liisa Hirsch, Liis Viira, etc.. as much as we can fit in.

1 comment to Kolmas saade @ São Paulo third show

  • Admin

    Vabandame tänase saate, meist s6ltumatute, tehniliste probleemide pärast. Brasiilia internet oli ebastabiilne, t6siselt, m6lemad teenusepakkujad vedasid alt. Paneme saate lähemal ajal järelkuulatavaks. Olge kuuldel.. / Sorry for the technical problems with the stream today. We were really unable to do anything about that. The service providers, both of them, had really jumpy connection. We will be putting up the show very soon for you to listen to.. Stay tuned..

Leave a Reply