Uus / New

17.-28. oktoober Radiaator ’22 festival

Meil on heameel oma kuulajaile teatada radiofoonilise festivali ‘Radiaator ’22’ raadiovoost, mida on võimalik kuulata siinsamas lehel ja festivali leheküljel radiaator.lokaalraadio.ee. Me oleme ARS showroom galeriisse ehitanud väikese hubase ja külma stuudio, kus külastajad saavad olla otse-eetris – mängida plaate, kruttida raadionuppe nii FM kui ka lühilainesagedusel ja olla saatejuhid eetris avatud mikrofoniga. Raadioruum on külastajaile avatud 17.-28. oktoobrini ajavahemikus 1200-1800 aregipäeviti ja 1200-1600 laupäeval. Ootame teid osalema raadios ja kuulama meie voogu!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

We are happy to inform our listeners that the festival stream of Radiaator festival is now on air here and at radiaator.lokaalraadio.ee, which is the main page of the festival. We are sporting a free for all to access web stream from ARS showroom gallery in Tallinn with interventions from LokaalRaadio. We have built a small studio in the gallery space as an acoustic live space, where visitors can play record players and radios and host a show of their own by accessing the live on air microphone. The radio studio is open from October 17-28 at 12pm-6pm on weekdays and 12pm-4pm on Saturday. You’re welcome to drop by and/or listen to our live stream.

Leave a Reply