Uus / New

HEAD UUT AASTAT! / HAPPY NEW YEAR!

LokaalRaadio soovib kõigile kõike paremat uuel 2023. aastal. Möödunud aasta oli teguderohke, aga ka raske ja paljudele rohkete väljakutsetega, detsembrikuus lahkus üks pikaaegsemaid Eesti raadioentusiaste Mati Tähemaa, kes oli alati inspiratsiooniks nii oma muljetavaldavate tegude, kui ka lihtsalt tagasihoidliku ja südamliku inimesena. Võtame tulevikku kõik hea, mis on olnud ja muudame selle paremaks!

LokaalRaadio wishes all the best for the 2023. Last year was very busy for us, but it was also a difficult and hard on a lot of people. We lost a good friend of Estonian radio at the end of the year, a legend in his lifetime, a true radio enthusiast and a warm, humble being – Mati Tähemaa. You will not be forgotten! Let’s take all that was good and make it better!

Leave a Reply