Uus / New

Tere tulemast ! / Welcome back!

2023. aastal saime LokaalRaadioga jala maha Vaskjala loomeresidentuuris ja korraldasime seal peale kuuajalist residentuuri raadiopikniku, mis koosnes FM sagedusel töötavast saatjast ja kümnest raadiovastuvõtjast umbes 150 ruutmeetrisel platsil, mida moduleeris õhumassiiv, ning avatud stuudioürituse raadioprogrammiga, lisaks olid nii Katrin, Hello ja Raul väljas igaüks oma töödega – Katrinil isiklik heliruumikuppel, Hellol tuules hõljuv õrn portaal ja Raulil helivibratsioonidega toolile komponeeritud teos ‘Muusika ühele’, ühele kuulajale.

2024. aasta algab 12 tunnise generatiivpoeetilise helistriimiga modulaarsüsteemi “Unenägija” poolt, mida laivis 24.01 kella 22:30 kuni 25.01 10:30 üle kantakse. Tere tulemast radiofoonilisse 2024-sse!

———

In 2023 LokaalRaadio was in a residency at Copper Leg in Vaskjala, Rae, Estonia, where we held a radio picnic and a first of it’s kind here – a 150 square meter field of live radio narrowcast with 10 radios modulated by the atmospheric movements. There was also an open studio and each member of LokaalRaadio had their own accompaning project – Katrin with her personal sound bubble that was haging from an apple tree, Hello with her fragile portal installation and Raul with a series of compositions for a single listener in a vibrating leaning chair called Music For One.

2024. will begin with a generative poetic live 12-hour stream of the modular system we call The Dreamer. It will begin January 24 at 10:30 pm and end January 25 10:30. Welcome to radiophonic 2024!

Leave a Reply