Uus / New

Neljas saade @ São Paulo fourth show

Eile oli Biennaali striimiga tehnilised probleemid, mis loodetavasti täna kuulamist ei sega. (Kohapeal sai seda aga FM sagedusel kuulata.) Tänases saates räägime vaikusest, TMist ja Kino Kosmosest, Laika teeb oma korrespondentsi, kuuleme helisid DAT arhiivist jpm..

Syntone’s on prantsusekeelne artikkel mobile-radio Biennaali projektist, kus ka meid mainitakse. Aitäh Sarah! Artiklit saab lugeda siit

Yesterday the Biennial stream was dropping off our radiocast, which we hope by today have been eliminated. (Analog FM was on air at the spot though). Today we talk about silence, TM ja Cinema Kosmos, Laika will have her space correspondence, we hear sounds from the DAT archives etc..

Here’s
an article on mobile-radio on the Biennale in French on Syntone.fr for those of you who read French that also mentions our show. Thanks Sarah!

Leave a Reply